dijous, 18 d’octubre del 2007

Capítol 4: Bones vibracions...

Resulta ser que qui porta la cartera d'urbanisme és el propi Alcalde, a més a més de ser la mateixa persona que fa dues legislatures va poder viure de primera mà les trifulgues amb Nou Gelida Residencial.
Ens vàrem reunir un matí de finals de juliol, i directament vàrem entrar en matèria.

1. Perque es va recepcionar una urbanització que no complia els requeriments?
2. Perque es va decidir fixar unes fiances tant ridícules a canvi de la recepció? Qué va portar a l'alcaldia de CIU i ERC a fer.ho? a Canvi de quins beneficis?
3. Qui coneix exactament quin és el conveni que es va signar entre Ajuntament i Nou Gelida residencial? es tenen constància del enorme deute històric a que s'ha compromès als veïns de la zona sense que aquests en tinguessin coneixement explícit?
4. Respecte el POUM, les coses clares... La Fanga no pot reunir més del 25% de tot l'habitatge protegit de Gelida! Socialistes en són conscients, per lo que a les nostres al·legacions es sumaran les de l'equip de Govern. Que s’ubicarà a la zona? Una guarderia? seria lògic...l'auditori? perque no!
5. No estem d'acord a que Enric Prat de la Riba es converteixi en una circumval·lació del poble... volem garanties de que no succeirà! volem senyalització apropiada... potser un carrer residencial? seria lògic de pensar! amb el col·legit tant a prop...
6. El dipòsit d'aigua suposa un perill si algun dia hi ha un vessament, doncs les cases queden a cotes inferiors i podien quedar inundades... Es proposa un canvi d’ubicació, potser per sota del carrer Martí i Coma...
7. El barri no té mobiliari urbà i no entenem com pot ser que estiguem tant abandonats! Volem papereres i bancs, com a la resta del poble!

Parlem una bona estona i les vibracions són positives! Se'ns insta a una nova reunió per a l'octubre, per a poder parlar amb més coneixement de causa sobre els temes. Em deixat a l'alcalde bastant exhaust! així doncs, decidim recarregar piles a l'agost, preparar bé l’al·legació per a presentar-la al setembre i esperar a les accions que, segons l'alcalde, seran immediates...

Tot sembla anar bé, doncs...