dilluns, 9 de juliol del 2007

valor afegit...

Com cada estiu, la quilleria del poble torna a ocupar els carrers amb motocicletes trucades, anant amunt i avall, derrapant, cridant fins altes hores de la nit i sovint rodolant pel terra. Ignoro si tenen permís per conduir, i probablement cap d'aquestes motos podria circular amb aquest nivell d'emissions sonores i possiblement de gasos, i no crec que estigui permès fer aquest soroll a les dues i tres de la matinada com fan.
Cada any, i ja en fa massa, ens queixem a l'ajuntament i no s'hi fa res. Un cop ens van dir que no tenien sonòmetre, algun cop els he vist prenent mesures a algun tub d'escapament, deu ser quan els arriben massa queixes, però després de fer el paperot tot s'acaba i segueixen deixant fer.Sé que no és un problema exclusiu d'aquest poble, passa arreu del país, si bé en alguns llocs la desídia municipal no és tan escandalosa com aquí. Tampoc és característic d'un govern o altre.
Simplement, cal deixar-los fer, en nom de la convivència.
Tingueu-ho present si creieu que Gelida és un tranquil i silenciós poble residencial. Ho recordareu la propera nit d'estiu...

PS.Properament adjuntaré enregistraments i mesures amb un sonòmetre que em deixen.