dilluns, 9 de juliol del 2007

Una bona notícia: 600 al·legacions!!

Avui s'envien a l'Ajuntament les 600 i escaig al·legacions contra la construcció de blocs i plaça dura per skaters a l'actual espai de la Piscina Municipal, contemplada dins l'actual revisió del POUM. Enhorabona a tots els que heu recollit signatures!
Aquest va ser un dels projectes que l'anterior equip de govern va defensar i encara defensa, tot i el cost polític que li ha suposat. Ja se sap allò de "pel poble però sense el poble"...com l'oposició va aprofitar-ho encertadament i ara governa, hi ha el compromís tàcit de no edificar en aquest espai.
Però no baixem la guàrdia companys!!

Des del blog de Gelidencs per una Gelida Sostenible subscrivim tots i cadascun dels punts defensats a l'al·legació, entenent que és prioritari el manteniment dels pocs espai verds que encara queden dins el poble, sense que això sigui en detriment de la construcció de més i milors equipaments. La millora de la qualitat de vida dels gelidencs no passa pel finançament de nous equipaments a base de noves llicències immobiliàries i el creixement exponencial del municipi, no cal fer càlculs per veure que el resultat final està essent una merma en la qualitat i quantitat de serveis per habitant.

Amb el temps, els pobles més apreciats seran els que han sabut mantenir la seva personalitat, els seus trets únics i pintorescos, el millor equilibri entre població i serveis. Gelida, malauradament, cada cop està més lluny d'aquests paràmetres.

PS. La plaça de la Vila, també dura, és un excel·lent lloc per fer skate, tot i que el millor és sens dubte l'espai del poliesportiu. Cap problema amb els skaters :)