dissabte, 6 de setembre del 2008

Altres blogs de Gelida

Fa temps que coneixem l'existència del blog dedicat a la creuada per salvar el fanal del Montcau... aquí hi teniu l'enllaç, per si no hi esteu al cas

http://fanalmontcau.blogspot.com/

El tema és que avui per primer cop hem pogut veure la petjada que hi ha deixat darrera seu el mencionat objecte urbà, i val a dir que no ha pogut estar menys desencertada la seva retirada.

Només una pregunta. Perque val més la veu dels qui avui (i recalco avui) tenen la tutel.la dels pressupostos i no pas la veu dels qui han intentat defensar la ubicació actual? Tant important és que el fanal vagi a la plaça de l'esglesia? No hi ha pressupost o és per manca de idees que no s'hi ha buscat una alternativa decorativa al nou espai?

La veritat, i com a reflexió personal, potser es que els de l'ajuntament no saben acceptar les idees oposades i ens tracten a tots com a la resta de grups amb qui es veuen obligats a debatir als plens. Potser és hora de començar a escoltar i a treballar per als cociutadans i no ha demostrar qui té més força... Acceptar els errors és humà i ens fa intel.ligents....

Lamentem profundament que les reivindicacions d'aquest grup per a evitar que es traslladés el fanal s'hagin perdut en la inmensitat del no-res. El que també dol es que "ens haguem"gastat uns 10000 en un drac per a una "nova tradició" que ens mantingui distrets a les festes i així ens oblidem de que l'Ajuntament faci una mala gestió dels "nostres diners". I per últim, que totes aquestes accions s'hagin fet per tal de distreure l'atenció i l'endemà de les festes, en plena ressaca, no ens adonèssim de que falta l'ombra del fanal al Montcau.

És una pena.
Fa pena.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sap greu admetre-ho, però crec que tens tota la raó.
No se perque aquest equip de govern s'entesta tant a fer allò que fa anys va prometre i no va fer. Les coses canvien, i la gent també.
però ells s'entesten a fer el que "volen" (i poden) sense escoltar ningú.
Un altre exemple del seu "soberbialisme" (o com sigui) el podem trobar a les escales "mecaniques". Aquestes escales, "obra faraonica" per Gelida, costaran 700.000 €!!!!
Amb aquesta quantitat, es podrien fer 10 dracs mes, cincuanta fanals com el del montcau, acabar d'una vegada (i bé) les obres del "centre vila", acabar d'una vegada les obrtes del "parc central" ... Crec que molt mes importants que les escales.
per altra banda, ja fa temps que els regidors de la "oposició" hi van fer reflexions, i fins i tot els de CiU van proposar "alternatives" (constructives). Concretament els de CiU van proposar de "gastar" aquest diners en arranjar alguns trams que queden per arranjar (no recordo el detall), acabar l'ambit del centre vila com deu mana i, el mes interessant, proposaven el servei d'un "minibus" que fes un recorregut "urbà" i també "peri-urbà" (les barriades, com el puig, martivell, sant salvador ...).
Que passa? Si el gover diu que vol fer les escales, cal fer-les? Que no poden acceptar que "portser" hi ha alguna "alternativa"?
Ja em direu. Si pel mateix preu podem anar en "bus" a la plaça de l'Ajuntament, o al consultori, o al carrer del sol, o al martivell ... no el preferiu abans que les escales, que (recordem) només serviran per anar del consultori a les "monges"???
Apa, apa ... si es que tanta majoria els deu haber pujat al cap!!!
Senyors!! Siguem seriosos i toquem de peus a terra!!! Que Gelida li manquen "moltes" coses, pero no unes escales mecaniques!!!

Anònim ha dit...

JO NO ELS TORNARE A VOTAR.
I VOSALTRES?

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu